Sill och potatis

Mors Dag! Och sådan sol och värme. Det är bara att njuta. Själv blev jag hämtad av far i stan. Harry blev kvar i byn. Det var ju så gott med en kall öl. Pappa hämtade även upp farmor och morfar. Ut till Näset. Sill och färskpotatis, jordgubbar och glass. Två trislotter till Mor. Tyvärr inte någon vinst, men plötsligt händer det ju. I alla fall i reklamen.
Farmor tog en snaps, morfar likaså. Dom blir 91 och 92 i år. Men uppskattar fortfarande livets goda. Häftigt!
Sveriges mest bortskämda ekorre kom som vanligt på besök. Pappa matar den med sockerkaka. Korren är allt lite trind om magen.
Mosters Gull var förstås på plats. Snodde spurten på min glass. Hon hade varit i Vimmerby igår och KRAMAT Pippi. Lycka för en som snart fyller 3 år. Inga stora krav, en kram av Pippi, sen är lyckan total.
Sillen och färskpotatisen smakade ljuvligt! Likaså jordgubbarna och glassen, som även fick sällskap av lite färsk ananas.
Pappa körde hem de gamle. Jag hängde på. Harry får ha sina vinterskor i morfars garage, så jag lämnade av dem där. Där har jag också ett golv som ligger. Hoppas på att jag får användning för det snart.
Golfbagen åter förpassad till bagageluckan. Efter rundan igår sa jag att jag aldrig mer ska spela golf. Har redan ångrat det uttalandet.
Njuter av det vackra vädret! Snälla Sol, stanna kvar. Jag är i behov av dig. Stanna, snälla, stanna.